Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Най-четени Политика Последни новини

Борисов беснее срещу коварството на БСП

Не бяхме подготвени за коварството на БСП, заяви Борисов. Той започна с благодарности към Цецка Цачева и изтъкна, че се справила блестящо. „Тя и Манушев, но него не го жаля, защото е военен, събраха цялата негативна енергия, която имаше към ГЕРБ“, посочи Борисов.

По думите му, БСП не научила нищо ново и неслучайно конгресите им са над 40. „Това е партията, която е убивала и взривявала“, отсече премиерът в оставка. Той отсече, че това е партията, която е правила Белене, Ловеч, Скравена. „Сиреч, тази е истинската същност на БСП – да руши, да взривява линии, да взривява църкви, сега се кръстят и целуват патриарха“, критикува Борисов.

„И всички атаки, които използваха срещу Цачева, да не би те да са големи убавици и убавци там“, продължи Борисов.

„Виждате докъде вчера стига г-жа Лъжа, да ме извиняват, че са дами, ама не могат да лъжат така безогледно“, ядоса се Борисов.

В понеделник премиерът възнамерява да поиска от ЕК становище по случая с еврофондовете. „Защото от БСП са крали, крали, крали и знаят, че фондовете винаги ги спират, когато са на управление“, добави той.

По думите му, крадецът казва дръжте крадеца. Според Борисов след управление на БСП следва разруха – финансова, икономическа, а когато ГЕРБ дойдели на власт, след месец ги пускат. За пореден път той напомни, че след БСП заварили 5,3 млрд. резерв, а сега той е 14,5 млрд. лв.

Борисов се върна назад във времето и посочи, че само преди 2 години от БСП стоели прави и ръкопляскали в парламента, когато назначавали шеф на ДАНС.

„Корнелия съм я гледал с очите си, права, пляска“, посочи Борисов и допълни: „Изведнъж сега, ние сме на 10 години, ние сме пеленаче, те – 100 и кусур години пет пъти вкарват държавата в национална катастрофа и имат амбицията да се променят“, подчерта Борисов.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *