Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Свят

Мадона защити изказването си за „взривяване на Белия дом“ (Видео)

Поп певицата Мадона, която каза в изпълнена с нецензурни изрази реч по време на „Похода на жените“ във Вашингтон в събота, че си мислела за „взривяване на Белия дом“, заяви, че е говорила метафорично, предаде Ройтерс.

 

Речта на Мадона, която беше разкритикувана в социалните медии, накара някои телевизии внезапно да спрат своите преки предавания от похода, привлякъл стотици хиляди хора на демонстрации срещу американския президент Доналд Тръмп в САЩ и на други места по света.

„Аз не съм човек на насилието“, каза певицата в Инстаграм. „Говорих метафорично и споделих два начина, по които да се погледнат нещата – единият предполагаше надежда, а другият предполагаше чувство на гняв и възмущение, което аз лично усещам“, заяви тя.

Неприличните й думи по време на похода предизвикаха незабавни критики в социалните медии. В ЮТюб, където беше качена речта й, някои потребители нарекоха Мадона „зла“.

Други изразиха възмущението си от нейните коментари, в които тя каза, че си мислела за взривяване на Белия дом. Някои потребители в Туитър поискаха певицата да бъде разследвана за отправяне на терористични заплахи.

https://youtu.be/oKhVp–feJk

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *