Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show

Playback театър „Тук и сега” посреща четвърти рожден ден с концерт

Една от актрисите в нашумелия филм „Воевода“ Цвета Балийска ще посреща гостите на четвъртия рожден ден на своя Playback театър „Тук и сега” на 31-ви януари от 18,30 ч. в студио 5 на НДК.

Актьорите, които ще видим на сцената са Ина Гергинова, Яница Атанасова, Цветина Матова, Александър Чобанов, Васил Спасов, като ще им акомпанират и музикантите Александър Евтимов, Константин Кучев и Михаил Недков.

Освен театралния спектакъл, който ще зарадва публиката и група „Strawberry Finns“ също ще свирят след представлението за празника.

„Тук и сега” е единствената професионална Playback компания в България, която има над 110 представления в София, Пловдив, Бургас, Ямбол, Сливен, Велико Търново и др. Playback театърът тепърва набира популярност в България макар че е на 42 години и се практикува от хиляди хора в над 60 страни по света.

Това е интерактивен социално- значим импровизационен театър, който играе личните истории на хората от публиката. Всичко е спонтанно- диалогът, музиката, изиграването и се случва само веднъж. Актьорите от „Тук и сега” са селектирани да участват в престижният European Playback Theatre Gathering 2017 в Унгария.

С рожденият си ден и концертът компанията набира средства за разходите по участието в международния форум. Всеки, който дойде, ще може лично да подкрепи „Тук и сега” и развитието на Playback театъра в България.

Бояна Бояджиева

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *