Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Любопитно Най-четени Спорт

Осъдиха Денис Родман

Бившият баскетболист на „Чикаго Булс“ Денис Родмaн бе осъден на 3 години условно и 30 часа общественополезен труд заради провокиране на пътен инцидент на магистрала в щата Калифорния. Също така звездата ще трябва да заплати и глоба, чийто размер не се оповестява информира „Гардиън“.

На 20 юли миналата година ексцентричният Денис е пресякъл осевата линия на шосе, близо до град Санта Ана, движейки се в насрещното. Освен това е шофирал без книжка, а за капак на всичко е предоставил невярна информация на полицаите, които са го спрели.
Адвокатът му Пол Мейер го оправдава, като казва, че маркировката на пътя е била лоша и не се е виждала. Той добавя, че обвинение от сорта на „удари и избягай” няма как да има, тъй като Родман се е подчинил на полицейската заповед и е спрял.

55-годишният бивш баскетболист не присъства лично на заседанието на съда в Ориндж Каунти, Калифорния, и се призна за виновен чрез адвоката си. Това не е първото провинение на Родман. През 2005 г. той бе обвинен и в изнасилване, но впоследствие бе оправдан.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *