Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show

Фики Стораро се сгоди, но не за Преслава

Фики Стораро хвърли в траур фенките си, след като абсолютно изненадващо предложи брак на най-добрата си приятелка от своето детство – Гюлджан.

Щастливото събитие е преминало в тесен семеен кръг в Германия. Преди няколко дни Фики и Гюлджан, заедно със семействата им са отпътували от България, тъй като младият Стораро има турне в Белгия, Германия и Холандия по случай Свети Валентин.

Късно снощи в профила на певеца в „Инстаграм“ се появи видео от ритуала, при който годеницата му получава своя пръстен. На заден план се вижда майката на Фики, Валя, която сияе от щастие и държи в ръцете си плик, в който по всяка вероятност има подарък за снахата.

Видеото бе придружено от клетвата на Фикрет: „Обещахме си да се обичаме до живот! Обичам те, мое щастие, моя любов!!!“. По-късно на бял свят се появиха и снимки на бъдещите младоженци – как разрязват торта под формата на сърце и как се целуват.

Булката на Фики е родом от Търговище, като с него я свързва дългогодишно приятелство. Семействата им са близки още от времето, когато Сторарови са живеели в Шумен, разкриват нашите източници. „Фики и Гюлджан се знаят от деца и си останаха много близки, дори след като той стана известен“, коментират те.

С годежа си Фики Стораро успя да изненада всички. Само до преди месец той твърдеше в интервюта, че от две години има страстна връзка с една от най-известните певици. Дори и без да споменава името й, стана ясно, че визира Преслава. Припомняме, че заради интимна сцена между Стораро и Преси преди две години бившият й Жоро Бирмата и свитата му помляха заведение в Студентски град.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *