Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Баровци плащат по 1700 лв. за ултра ВИП куверт на първия концерт в България – Балкански Бал

Личности от елита, световни шампиони в спорта, дипломати и артисти изкупиха местата, които ще им позволят да са максимално близо до сцената с Индира Радич, Кеба, Неда Украден, оркестър Гуча и Кристали, които на 2 март ще взривят „Арена Армеец” в първия и единствен по рода си Балкански бал.
photo - 2
Ултра ВИП кувертът, който е за 10 човека включва маса до сцената, ядене и пиене на корем и индивидуални хостеси, които да се грижат за комфорта на гостите. В продължение на 8 часа най-луксозната зала в България ще бъде огромно ВИП помещение, в което концерт, дискотека и ресторант ще се слеят в един незабравим купон.

За доброто настроение, освен някои от най-известните сръбски изпълнители, ще се грижат и 200 готвачи от школата на Майстор Миро, които ще приготвят сръбска кухня от висша класа. Общо 700 професионалисти ще обслужват събитието. Специални визуални ефекти като в холивудска продукция ще нажежат многоетажната сцена, а балерини в еротична визия ще напълнят мъжките очи.
photo - 1

nukraden
„Ще пренесем публиката в невиждана симбиоза между ресторант, клуб и кафана!”, обещават организаторите от „Balkan Music” и допълват, че този концерт е началото на грандиозен план за целия Балкански полуостров!

Концерт с този мащаб е виждан само в „Белград Арена“ (Комбанк Арена) и в Италия, където се събраха над 25 000 човека публика!
Водещите на концерта – Маги Желязкова и Иван Динев Устата уверяват, че всеки присъстващ ще загуби спомените си за преживени до момента купони.

Първият в България концерт Балкански Бал стартира в 20 часа на 2 март, като купонът и ще продължи рекордните 8 часа. Толкова мащабно събитие се организира за първи път в България. Концертът е смела комбинация от любимите балкански ритми и кулинарни вкусове, шоу и танци, емоции извън контрол и ВИП класа на организация.
Билетите за Балкански бал са на цени от 20, 40 и 70 лв. и може да ги намерите в мрежите на Тикетпортал, Ивентим и бензиностанции ОМВ.

Бояна Бояджиева

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *