Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

ЗАКОН И РЕД Най-четени Последни новини

Има задържан за убийството в Борисовата градина от 2015 г. (Обновена)

Задържаха заподозрян за убийството на 16-годишния Георги Игнатов, съобщиха източници от МВР. Това е Йоан Матев, който е студент в Югозападния университет. Живее в Първо студентско общежитие в Благовеград.

Вчера е правен обиск от полицията в студентската му стая, информира коресподнент на „24 часа“. От прокуратурата и СДВР ще огласят подробности по разкриване на престъплението.

Припомняме, на 2 юни 2015 г. малко преди обяд в Борисовата градина беше открито тялото на 16-годишния Георги Игнатов. Убийството стана на първа линия – точно срещу бариерите на двора на БНР зад паркоместата. Момчето е имало среща с приятели малко по-късно, а след като е бил намушкан е успял да се обади по телефона на приятелката си. Тя подала сигнала към тел. 112.

Повече от година и половина след убийството са разпитани много свидетели, направени са запитвания и към партньорски служби, но безрезултатно.

Според източниците 19-годишното момче е задържано в столицата вчера. То е арестувано след продължително разследване. Младежът многократно си е променял външността, стана ясно още.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *