Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Най-четени Общество

Близките на изчезнал мъж молят за помощ

Близките на 38-годишния Димитър Павлов Иванов от варненското село Бозвелийско молят за помощ за откриването му. Мъжът изчезна безследно на 11 януари.
Областната дирекция на МВР във Варна е обявила Димитър за общодържавно издирване, но до момента той не е открит.

38-годишният мъж бил видял за последен път от близките си около 2.30 ч. на 11 януари т.г., когато излязъл от къщата и казал, че отива до външната тоалетна. Следите му, оставени в снега, водят към центъра на селото, а свидетели твърдят, че за последно са го видели на жп гарата в Бозвелийско.

Димитър Иванов е с психично заболяване и здравословното му състояние не е добро. След подадения сигнал, полицаи са го издирвали с хайки и кучета, но безрезултатно.

„Покрай езерото, покрай брега ходих. Там що има реки, всичко съм обиколил. Дойдоха и от Варна, обиколиха всички изоставени къщи в района, обаче, Бога ми, няма нищо“, казва бащата на Димитър – Павел Манчев, цитиран от bTV.

Димитър Иванов е висок около 180 см, слаб и с продълговато лице. Бил е облечен с черна шушлякова шуба, тъмносин анцуг и блуза от изкуствена материя с яка и цип в горната си част, като ръкавите са в тъмно син цвят, а в предната част е на хоризонтални ленти със светло и тъмно син цвят. Бил е обут с гумени ботуши – сиво-зелен цвят; на главата е имал плетена шапка – черна на цвят.

Близките му умоляват гражданите да се обадят на тел. 112 или в най-близкото полицейско управление, ако имат информация за него.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *