Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Общество

Утре ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

“Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 20 март, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

На 20 март, понеделник, във връзка с реконструкция на уличен водопровод и подмяна на спирателен кран на ул. „Ген. Георги Тодоров“ жк. „Фондови жилища“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на жк. „Фондови жилища“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Памир“ до бл. 3.

На 20 март, понеделник, във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Добри Войников“ жк. „Лозенец“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Добри Войников“ от бул. „Христо Смирненски“ до ул. „Милин камък“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Добри Войников“ ъгъла с ул. „Милин камък“.

На 20 март, понеделник, във връзка с монтаж на пожарен хидрант, спирателен кран и изключване на уличен водопровод между бл. 41 и бл. 42 жк. „Горубляне“ (Експериментален), се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 41 и трафопост до бл. 42. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 41

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *