Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Любопитно Най-четени

Ето кои зодии обичат да изневеряват

Ако постоянно изследвате половинката си, измъчват ви съмнения, а не получавате никакви отговори, предлагаме ви характеристика на зодии, които най-много обичат да изневеряват. Повечето го правят за забавление, изживяват голямо приключение да се крият и да стоят на ръба. Ето какво сочи дори статистиката за тези неверници:

Стрелец

Наричаме ги неверници, понякога дори дооста големи неверници. За свой партньор винаги избират хора с натоварен живот, които често отсъстват. Намерят ли си нова тръпка, не се отказват от нея и не се оглеждат за други. Доверяват се напълно на любовника си и са убедени, че той винаги крие всички доказателства и няма да издаде нищо от връзката им. Правят го така сякаш живеят с двама човека на различни места.

Водолей

Непредсказуеми и винаги отворени за предизвикателства. Никога не мисля за последствията, не носят каишка на врата си и не се притесняват да се отдадат на животинския си инстинкт. Често го правят „за спорта“, дори никой да не ги хване, те самите знаят и се гордеят със себе си. Тяхната освободеност се подсилва, когато връзката им им доскучае. Тогава просто действат, без дори да помислят.

Близнаци

Близнаците обичат флирта и закачките с непознати. Независимо дали в бар или в парка, те винаги обичат да изпробват чара си. Често са във връзки, които ги задушават. Но не не се отказват тях, за да усещат тръпката от изневярата. Падат си по романси с близки приятели, за които никой не подозира нищо. Важно е да сте сигурни, че близнаците просто си играят. Няма да стигнат по-далеч от флиртовете, така че няма нужда да се притеснявате.

Везни

Могат да бъдат много верни, но почувстват ли се пренебрегнати се превръщат в ураган. Пазете се от такава половинка. Готови са на екстремности само и само да задоволят нагона и желанието си. Не получат ли очакваното внимание, отиват да го търсят другаде без никакво колебание.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *