Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

На Лов за мъже в Планет клуб

Агенция „Интерсаунд“ организира най – популярния конкурс за мъже MANHUNT– BULGARIA 2017 – в директен превод „На лов за Мъже“. Събитието ще се проведе на 6-ти април 2017г.от 20.00ч. в клуб Планет.
След проведени многобройни кастинги из цялата страна и строгата селекция след тях до 16 – тото издание на конкурса бяха допуснати 13 участника. Мъжката красота на България има представители от всички краища – от Лом до Бургас , от Варна до Хасково и разбира се София и Пловдив.

Тазгодишните претенденти за титлата MANHUNT BULGARIA са представители на младото поколение български мъже, като най – младият сред тях е само на 17 години, а най – възрастният на 25. Между участниците в конкурса има програмисти, професионални танцьори, специалист по транспортни технологии, специалист по парфюмерия и козметика, републикански шампион по кик бокс и бъдещи представители на българските военноморски сили. Всички те са обединени от едно – любов към спорта и стремеж към мъжко съвършенство.

Гала спектакълът за избор на най – красив български мъж ще се проведе в 4 тура, в които участниците ще се представят със световния спортен лидер ASICS, ежедневни тоалети на бутик RESERVE, атрактивни бански на VILEBREQUIN и официални костюми на ANDREWS FASION .
Специално от Люксенбург пристига и водка MANSFELD, която ще ни потопи в аристократичния лукс на херцогство Люксенбург.

С нелеката задача по определяне на носителя на титлата MANHUNT BULGARIA 2017 ще се заеме 10 членно жури, сред които Наталия Гуркова – Мис България 98, Цвети Разложка, волейболната легенда Любо Ганев,Атанас Лазаров, Мария Бонева и др. големи имена на родния елит.

Българският победител в конкурса ще представи страната ни на световното издание на MANHUNT INTERNATINAL, което тази година ще се проведе в Китай.
Водещи на престижното събитие са очарователната Боряна Баташова и шармантния Теодор Тодоров – Тео.

Елате, заедно да се насладим на красотата на българския мъж и заедно да изберем най – достойния носител на титлата MANHUNT BULGARIA 2017, допълват от ПРофайл.

Бояна Бояджиева

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *