Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Балкански олимпийски фестивал на танц и изкуствата „НАСЛЕДСТВОТО НА БАЛКАНИТЕ“

Това е ТРЕТИ БАЛКАНСКИ ОЛИМПИЙСКИ ФЕСТИВАЛ НА ТАНЦ И ИЗКУСТВАТА „НАСЛЕДСТВОТО НА БАЛКАНИТЕ 2017“ – тази събота и неделя в Руски културно-информационен център на ул. Шипка 34 , от 13 часа, ВХОДА Е СВОБОДЕН. ФЕСТИВАЛА ИМА И ХУМАНИТАРЕН ХАРАКТЕР, ЩЕ ПРИСЪТСТВАТ ДЕЦА ОТ РАЗЛИЧНИ ФОНДАЦИИ. ЗАПОВЯДАЙТЕ С ВАШИТЕ ДЕЦА И СЕМЕЙСТВО ДА СЕ ЛЮБУВАТЕ НА ТАЛАНТИТЕ НА НОВОТО БАЛКАНСКО ПОКОЛЕНИЕ, което с радост ще подари на публиката позитивни емоции, топла енергия и любов към танца и изкуството.

Програма на Фестивала: Събота 13.00 – Официално откриване. Благотворителен Гала концерт. 16.00 – Безплатен Семинар по актьорско майсторство в танц, с педагог Димитър Стефанов български актьор и режисьор, известен шоумен. Balkan Alliance 2017 Calendar 2017 BELGRADE – SERBIA Page2 из 2 16.00 – Трети Балкански Саммит на хореографи и ръководители. Неделя 13.00 – Състезателна програма на Фестивала. Присътстващи държави България, Сърбия, Русия, Република Сърпска. Кратко резюме на Балканския Алианс: Балканския Алианс има официална съдебна регистрация в Белград, Сърбия, като неправителствена обществена организация обединяваща Елита в културните и делови кръгове на Балканите. Допълнително се явява официален носител на правата на „Олимпиада за Танци и Изкуство” на Балканите и представител на „Международния Алианс за изкуство и танци” с регистрация и централен офис в Моска – парк „Сокольники“.

„Балкански алианс“, цели с помощта на различни културни, делови и образователни проекти да развива сътрудничеството, традициите и приятелските отношения между страните на Балканите и Руската Федерация. За 2016г. „Балкански Алианс“ работи в сътрудничество с Министерство на Отбраната на Р. Сърбия, Генералния щаб на Сръбската Армия, Членове на Народното събрание на Р. Сърбия, Посолството на Русия и Руските културни центрове в София и Белград, Представители на политически партии на Р. Сърбия и Русия. Медийни представители от тези страни. Развиват се отношенията с правителствени структури за култура, младежи и туризъм, образование в България, Македония, Черна гора. Основна стратегия на „Балканския Алианс“ е работата с официални държавни структури на Балканските страни, обединявайки ги в единни проекти свързани с развитие на дружеските отношения с Русия.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *