Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Грандиозно парти с Константин преди Великден

И април започва ударно за Константин. Певецът винаги се е славил с купонджийския си дух и с умението си да вдига градуса на настроението. Това могат да потвърдят всички, които са присъствали на неговите клубни изяви, а тази пролет те отново са многобройни. След като в края на март, само за седмица певецът гостува в Пловдив, Бургас и Ямбол, тази седмица отново му предстоят много срещи с публиката.

На 14 април Константин ще пее в Biad premium club, а за предстоящите Великденски празници ще се отдаде на фамилията си.
Въпреки натоварената си концертна програма, Константин не пропуска да отдели време и за своето семейство. През уикенда фамилията се наслаждава на прекрасното и слънчево време с разходки сред природата. За радост на последователите му в мрежата Константин сподели част от изживяванията си и с няколко снимки. Най-коментиран кадър се оказа този, в който Коцето е на строителната площадка, а Александър и Марияна позират в багер. Друг незабравим момент от пролетните разходки на семейство Славчеви бе посещението в Столичния зоопарк.

Лично новия собственик на клуба легенда Димитър Иванов в Biad premium club този петък ще посрещне изпълнителя на „Черна роза„ със златно шампанско и ягоди.

Най-добрите в наргилетата са му приготвили коктейл от екзотични наргилета,тъй като добре знаем страстта на Константин към тях.

Бояна Бояджиева

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *