Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

ЗАКОН И РЕД Изборът на редактора Най-четени

Охранители от фирма „Омега 69 „пребили журналистите на Нова ТВ

Охранители от фирма „Омега 69“ са атакували журналистите от Нова телевизия. Фирмата е на бившата жена, на сочения като наркобос Къро.
В петък вечер репортерът Мария Милкова и операторът Огнян Пенев от Нова телевизия бяха нападнати на магистрала „Тракия”. Нападението е станало пред очите на десетки свидетели.

Нападението е извършено малко след 22.00 часа в петък на километър 146 на магистрала „Тракия”. Двамата пътували към Стара Загора.

Операторът Огнян Пенев изпреварва лек автомобил, когато го застига черна кола със затъмнени стъкла. Тя му присветва да се отдръпне от магистралата. В този момент се появява втора кола, също със затъмнени стъкла, която ги засича.

Нападателите слизат от колите, нанасят побой на оператора Огнян Пенев и отнемат телефона на Мария Милкова, защото смятат, че записва случващото се.

Къро е сочен като знакова фигура от близкото минало, част от високите етажи на групировката ВИС.

Любопитна е фигурата на човекът, който взима телефона на Мария Милкова. Той има няколко фирми, една от които се занимава с хазарт и има казино по границата. Той е и съдружник в тържището за плодове и зеленчуци „Слатина“. Там той е в съдружие отново с бившата съпруга на Къро.

Нападателите са обявени за издирване. Полицията упорито отказва да разкрие тяхната самоличност.

Очаквайте подробности

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *