Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Здраве Изборът на редактора Любопитно

Същността на човека е закодирана в гласа

Гласът е холографско изображение на същността на човека

Същността на човека може да се определи съвсем точно само с помощта на гласа. Гласът е уникален идентификационен код на всеки от нас.

Гласът притежава специфични биомаркери, които показват здравословното ни състояние и емоционалния баланс.

От раждането до смъртта си ние използваме звуци и думи, за да изразяваме нуждите си и емоциите, но има допълнителни слоеве от информация скрити зад думите ни.

Всичко, което се случва с тялото достига до мозъка като биочестоти, които след това се групират и насочват, за да се интерпретират, но изглежда, че в днешно време ние осъзнаваме прекалено малко от тази информация. Сами ли забравихме за способността си да опознаваме хората чрез гласовете си или бяхме принудени да го направим?

Популярността на кода на Да Винчи предизвика интерес към възможността, че голяма част от знанията са били държани скрити от обществото. Дали наистина мислите и намеренията ни са това, с което можем да контролираме живота си и човешкия дух. Можем ли в действителност да създаваме реалността си шепнейки желанията си?

Удивителният успех на филма „Тайната“ доказва, че човечеството може би е готово да приеме, че заявявайки желаният си, можем да ги получим.

Нищо не може да остане скрито от гласовете ни. Можем да скрием истината с думите, които казваме, но самият глас винаги съдържа истината.

Според Шери Едуардс, специалист в областта на Биоакустичната биология, в гласовете ни са кодирани всичките ни мисли и емоции, заболяванията и проблемите ни. Тя създава специализиран софтуер, който може да определи честотите, хармонията и структурата на гласа.

Гласът е холографско изображение на същността на човека
Гласът е холографско изображение на същността на човека
На базата на тези характеристики може да се определи какво точно мислим, какви са здравословните ни проблеми и емоционалния ни статус. Цялата матрица от информация, закодирана в ДНК е „записана“ в гласовете ни.

Представете си какво би било да живеем в свят, в който всички говорят истината – дали би било проклятие или благословия…

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *