Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Най-четени Общество Последни новини

Ученичка падна от Езиковата гимназия в Шумен

Ученичка падна от сградата на Гимназията с преподаване на чужди езици в Шумен. Тя е приета в Шокова зала на болницата в Шумен и се установява състоянието й.

По думи на други ученици момичето е паднало от прозорец на тоалетните на училището. Те разказаха, че били в час, към края на занятието момичето отишло до тоалетна и след това другите деца разбрали за инцидента.

Директорът на училището Георги Георгиев обясни, че тя е ученичка от 11 клас. В края на първия час отишла до тоалетната на 3 етаж на училището. Там не е имало друг човек според директора. В началото на втория час учителка пратила друг ученик да я търси и я видял през прозореца на тоалетната.

Малко след 14 часа гражданин забелязал тялото на момичето пред фасадата на сградата и се обадил на тел. 112.

Ученичката е откарана веднага в болницата. Контактна е, казала, че няма спомен, каза директорът Георги Георгиев.

В момента се преглеждат записи, за да се установи точната причина за инцидента. Възможно е да се касае за самонараняване.

Началникът на Спешно отделение д-р Недко Тодоров съобщи, че момичето е без опасност за живота. Има фрактура на глезен и поясен прешлен. Заради това нараняване тя ще бъде транспортирана във Варна за укрепване на травмата на гръбнака. Тя движи крайниците си и няма опасност за по-серизни травми към момента.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *