Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Звездни готвачи на Tabiet-София

Иван Звездев и Жоро Матев с шоу кукинг на фестивала

Двама именити готвачи щее покажат своето майсторство предд гостите на фестивала Tabiet-София, който ще се проведе в парк Възраждане от 28 април до 1 май. Вход свободен!
DSC_7966

В 12 часа на 28 април на сцената ще излезе Иван Звездев, който ще покаже интересни рецепти за любителите на кулинарията. На 29 април отново от 12 часа своето шоу ще представи съдията от предаването „Мама готви по-добре“ Жоро Матев.
image3

В програмата на фестивала на 28 април на сцената ще излязат Йордан Йончев – Гъмзата и неговото брас шоу. Същия ден Славеят на Родопите Николай Славеев ще подгрее любителите на добрата храна и качествената музика.

Сръбската звезда Драган Коич – Кеба ще излезе БЕЗПЛАТНО на сцената на Tabiet – Възраждане на 29 април. Преди него ще пее Душига Грабович.

Гръцкият певец Диогенис Франсанас и Люси и Андреас са акцентът в гръцката вечер на 30 април.
Нели Петкова, Валя Балканска и гайдарят Петър Янев пък ще зарадват феновете на автентичната българска музика в Българския фолклорен ден от „TABIET”- Възраждане – 1 май.

„TABIET”- Възраждане се организира под патронажа на кмета на район Възраждане Савина Савова и със съдействието на Столична община и Софийски имоти.
Целодневна програма, специална сцена за деца с професионални аниматори, множество атракциони, танцови уъркшопи, надяждания и спортни състезания с множество награди са част от кулинарно-музикален фестивал “TABIET”, който тръгва на национално турне. Следващите спирки на феста са Дупница (5-8 май), Ботевград (11-14 май), Пловдив (18-21 май) и Хасково (25-28 май).

Бояна Бояджиева

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *