Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Порто Елеа: място прегърнато и целунато от Бог

Стартира летният сезон 2017 в Порто Елеа, Халкидики с круиз до Света гора. В дните от 22 – 25 май слънчевата ни съседка Гърция посреща над 200 вип гости.

17157739_600727896790116_8822280275065525286_o (1)

Да открият летния сезон 2017 официално и да посрещнат красивите изгреви и залези на слънцето, си поставят за цел домакините от комплекс Порто Елеа, Халкидики и организатора Атанас Лазаров, собственик на ПРофайл.

Porto ELEA се намира на втория ръкав на Хаклидики. В изключително предпочитания комплекс много трудно може човек да си резервира или намери място след 1 юни.

„Очаквам само положително настроени приятели, невероятно настроение и незабравими мигове. Ще има разходка с кораб до Светата обител – Света гора, място прегърнато и целунато от Бог. Вдъхновяващ поход по еко пътеки сред природа от маслинива гора и море. Предстои и официална гала вечеря с участието на гости изпълнители от Гърция – Ламброс Гонзалес, Памела Апси, докосващи сърцето и душата.

Няма да забравим и комплименти и подаръчни комплекти от нашите партньори от Гърция, България, Сърбия, Македония, Румъния. Ще има порция йога, както и отдих и плаж сред невероятна природа“, коментира Атанас Лазаров.

unnamed (4)

„Щастлив съм, много щастлив за предстоящето събитие – PORTO ELEA – 11 години ПРофайл. Благодаря лично на генералния мениджър Димитър Димитров за отдадената ми възможност да покажа себе си, на това на което съм способен“, сподели  още Лазаров.

Мястото е магнетично – маслинова гора, девствен плаж, вили на брега на морето.

unnamed (2)

„Време е да отдадем внимание на самите себе си!“, това сподели в социалните медии популярният лайфстайл и медиен специалист Атанас Лазаров, организатор на събитията.

В четридневната програма гостите ще имат възможността да потеглят с корабче и да се насладят на красивите гледки и манастири в околността на Света гора. Круизът ще се осъществи с кораб „Свети Георги”.
unnamed (3)Тръгването е от пристанище Ормос Панагиас /Ситония/ рано сутринта. По време на круиза на кораба ще има информация на български език за програмата, както и историята на Света Гора. Около обяд вип гостите ще бъдат в близост до монашеската република и кораба ще се движи от западната страна на Света Гора на разстояние 500 метра от брега. Това е допустимото разстояние за круизните кораби. По програма ще видят 8 големи манастира, както и няколко пристанища, между които и пристанището на българския Зографски манастир. По обяд – спирка в селището Урануполи /Небесен Град – разположено на 1,5 км от границата на Света Гора/. Предстои обяд или за разходка по магазините за пазаруване на икони и сувенири. След това корабът потегля обратно към Ормос Панагиас под ритъма на гръцко бузуки. Круизът ще приключи около 17.00ч. По време на круиза всеки ще опита от традиционната гръцка ракия „ципуро” и лукум от Света Гора.

В програмата са включени още български и гръцки вечери, много латино, йога всеки ден от Марио Тарейн, еко поход, тест драйв на популярен премиум бранд автомобили.

Със старта и откриването на сезон лято 2017 в Халкидики, ПРофайл ще отбележи и своя 11 годишен опит.

Бояна Бояджиева

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *