Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Най-четени

Нагла кражба на детска количка от мол (видео)

Нагла кражба на скъпа детска количка е извършена от магазина на „Хиполенд“ в мол Сердика в София. Крадците са заснети от камерите, а от магазина молят за помощ.
Кражбата е извършена от мъж и жена, които според разследващите са рецидивисти. Срещу тях имало жалби и от други големи и скъпи магазини в търговския център, от които са откраднали много скъпи артикули – яке за 7500лв., скъпи спортни артикули от голям спортен магазин, съобщи „24 часа“.

Двойката влиза поотделно в магазина на „Хиполенд“. Първо жената, возеща дете в скъпа детска количка. Малко след това влиза и мъжът, с чанта с покупки от друг магазин в мола.

Около половин час двамата обикалят из бебешкия сектор, симулирайки, че избират за детето друга бебешка количка.

След това от магазина излиза първи мъжът с детето в тяхната си количка, а след около 5 минути – и жената, с откраднатата от магазина количка, чиято стойност е 700 лв. и с чантата с покупките на мъжа в нея, за заблуда, че количката е нейна собствена.

„За жалост, досега крадците не са заловени, затова и се обръщаме за помощ, ако бъдат разпознати от гражданите, да бъдат задържани и да си понесат наказанието“, допълват от „Хиполенд“.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *