Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

След серия международни призове Рефан щурмува и Лайфстайл Оскарите

Един от лидерите в козметичната индустрия – РЕФАН България, влиза в надпреварата за годишните награди LIFESTYLE Awards 2017. Церемонията ще се състои на 10 май 2017 от 20 ч. в Best Western Hotel Expo.

Българският бранд, който вече получи и международно признание и световен пазар, се наложи с качеството си, атрактивна франчайзинг концепция, а успехът му се измерва със стотиците магазини в цял свят.

Фирма „Рефан България” успешно присъства на международния пазар с над 400 бутика в 28 държави на 5 континента, благодарение на иновативните и гъвкави бизнес форми, които предлага. Компанията дава шанс на стотици предприемчиви хора по света да развиват успешен франчайзинг бизнес. Това е причината „Рефан България“ да бъде удостоена четири пъти с наградата на Forbes Business Awards, както и със световното отличие в Париж за „Глобални постижения за повишаване на качеството на предлаганите продукти”. Компанията е отличена с приза „Най-добър български франчайзинг в Европа“, Европейската награда за качество и бизнес престиж – Golden European Award и др.

Едно от бижутата на София, в което може да срещнем не само български шампиони, но и светила от световната спортна сцена – спортен център „ПУЛЕВ“, също получи заслужена номинация от третото издание на годишните награди за Лайфстайл – отличия за по-добро качество на живот, здраве, красота и свободно време.

Тържествената церемония на VIP LifeStyle Awards 2017 ще отличи водещите участници в Лайфстайл индустрията.
Събитието ще подкрепи инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP България. През 2015 и 2016 г. почетните плакети и статуетки бяха връчени от ресорни депутати и министри.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *