19.07.2024

В момента, в който Владимир Гаджев остана без отбор, родните медии веднага започнаха да го спрягат за сигурно попълнение на бившия му клуб Левски. Халфът обаче отрече да е водил преговори с родния си тим.

„Постоянно ме питат приятели дали се връщам на „Герена“. За мен винаги е било удоволствие да чета, че любимият ми отбор ме иска в редиците си. В каквато и криза да се намира, Левски е най-големият отбор в България и за мен винаги е било чест и удоволствие да играя за него.“

„Но нямаме реални разговори и официални преговори. Никой не се е свързвал с агента ми. Така че това засега са спекулации. Не знам как ще се развият нещата занапред, но засега нямаме официални контакти. Бях на една тренировка, но това е нормално, толкова години съм бил тук“, заяви Гаджев за „Би Ти Ви“.

За последно полузащитникът носи екипа на третодивизионния английски Ковънтри, с който изпадна в четвърта дивизия. Той има договор до 30 юни, като след това става свободен агент. В момента националът се възстановява след операция от херния.

„Имам тази футболна болест от три месеца, реших да се оперирам обаче след края на сезона. Иначе имам още два месеца договор с Ковънтри и след това съм в търсене на ново предизвикателство, защото тази авантюра приключи.“

„Тръгвам си със смесени чувства, защото в началото играех, но после треньорът се смени, а после имаше лъкатушене. Твърде много треньорски смени имаше. После получих и тази контузия, която три месеца не ми позволи да разкрия потенциала си. Накрая направих два много силни мача, но това за мен не е достатъчно“, заяви Гаджев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *