Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Здраве Изборът на редактора Най-четени Общество

24-годишен баща се нуждае от помощ в битката с рака

24-годишен мъж се нуждае от армия хора с добри сърца, които да застанат редом с него в битката срещу рака. Денислав Соколов е от Велико Търново. От 3 години е семеен и има 6-месечна дъщеричка.

Животът му напълно се преобърнал когато усетил болки в коляното. Започнал и оток на крака. Семейният лекар изпраща Денислав на снимка, а по-късно младият мъж чува страшната дума „тумор“. Веднага отива в Университетската специализирана болница по ортопедия, където правят биопсия. Оказва се, че туморът е злокачествен, а диагнозата- Остеосаркома тибие синистре.
Денислав Соколов
Семейството разбрало, че няма време за губене-потърсили спасение за младия мъж в Анадолу Медицински Център в Турция, където са направени са три химиотерапии. Оказало се, че от процедурите няма резултат, нещо повече – туморът продължава да расте.

За да може Денислав да победи коварната болест е насрочена спешна операция за 17 май. Необходимата сума е непосилна за семейството му- 81 000 лв. Затова и се обръщат към всички хора с добри сърца да помогнат на младия баща да може да види как расте дъщеричката му…

Цялата информация за заболяването му, както и подробности за дарителската кампания, можете да намерите във фейсбук групата ПОМОЩ ЗА ДЕНИСЛАВ СОКОЛОВ.

Денислав Соколов

Всеки, който желае да помогне на Денислав Соколов, може да го направи на следната дарителска сметка:

BG89UNCR70001522948326
BIC: UNCRBGSF
Денислав Соколов
гр.Велико Търново

PAY PAL : marchelalachezarova@abv.bg

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *