Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

ЗАКОН И РЕД Изборът на редактора Най-четени

Задържаният за двойното убийство в София не може да обясни какво и как се е случило

Задържаният за двойното убийство в четвъртък в столичния квартал „Витоша“ никога не е използвал личното си оръжие в разрез с правилата. Това съобщи пред NOVA адвокатът му Ася Манджукова.

Преди ден 57-годишният строителен предприемач Драгомир Драгомиров уби на място инвеститорите, с които работел – Вячеслав Коев и Стойка Мишева, и рани тежко сина на починалата жена.

Една от версиите, по които работи полицията, е, че инвеститорите са му дължали пари за извършените дейности. Цитираната сума е за над 100 000 лева.

„В четвъртък за много кратко успяхме да разговаряме с Драгомир. Той не беше в състояние да разговаря въобще. Той не беше на себе си, не можеше да обясни какво, защо и как се е случило. Видимо беше в шок и не разбираше какво става“, съобщи  адвокат Манджукова.

„Доколкото разговарях с негови приятели и близки, не е имало нищо в поведението му, което да подсказва подобен развой на събитията. Драгомир е бил спокоен човек, не е сприхав, не е избухлив, няма навик да решава проблемите си по този начин“, подчерта тя.

„Драгомир е семеен. Има четири деца, две от които са в неговото домакинство, едното е малолетно. Става дума за човек, за когото властите са преценили, че е надежден и способен да носи оръжие. Той никога не е използвал личното си оръжие в разрез с правилата“, коментира адвокатът.

„До момента на привличането му като обвиняем, той не знаеше какво е направил. В един момент той ни попита как са хората, ние не му казахме, че знаем как са. Аз не съм сигурна, че той съзнава какви са последиците от това, което се е случило“, заяви още защитникът му.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *