Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени Общество

Раздават журналистически Оскари в подкрепа на свободата на словото

Сомелиер № 1 Живко Енчев е специален гост на събитието

Седмото издание на годишните медийни награди VIP MEDIA Awards 2017 ще се състои на 6 юни 2017 г. в обновената градина на луксозния зелен оазис Maxim Restaurant and Garden в Дипломатическия клуб в Горна баня.

Събитието съвпада с 11-ия рожден ден на организаторите – агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън.
Годишните медийни награди поощряват и подпомагат развитието на най-добрите практики в медийната сфера. Партньорите на ПР-агенцията ще осигурят предметни и почетни награди за призьорите.

Над 40 журналисти от национални медии и над 50 ВИП гости ще присъстват на церемонията. Наградите ще бъдат в категории общество, икономика, иновации, култура и изкуство. Ще бъдат връчени и специални награди за цялостен принос в развитието на журналистиката у нас.

Гостите на 7-мото издание на Журналистическите награди ще се насладят на ексклузивна винена презентация със специален гост – сомелиер № 1 Живко Енчев и „Уайн Кънекшън“. Малъкият бутиков проект следва линията за представяне на селектирани и качествени вносни вина от водещи световни енолози и страни. Стартира с невероятния M. Chapoutier от Франция – неговите проекти в Съединените щати и Австралия са знакови и запомнящи се. Последва Claudia Papayianni от Халкидики, Гърция и Cantina Goretti, Умбрия Италия – изби, с които проектът работи изключително успешно. Вината са със завидно качество и насочени към биодинамичното винопроизводство.
Сомелиер 2017 Живко Енчев1

 

Характерна черта на избите на проекта е работата с местни сортове и показването на тероарния характер на вината. „За нас виното е не само ежедневие, но и начин на живот!“, категоричен е най-добрият сомелиер за 2017-та.
Целта на медийните награди е да подпомогнат стремежите на медиите да създават позитивни новини, отразяващи развитието на всички обществени и икономически сфери в страната. Да популяризират успехите на българския бизнес, българските таланти и благотворителните инициативи. Както и да следват своята мисия за свобода на словото. Досегашни носители на престижния приз са журналистите Елена Йончева, Иван Гарелов, Милен Цветков, Валя Ахчиева, Мира Добрева, екипът на „Господари на ефира“ и много други. И тази година сред призьорите ще бъдат журналисти от БНТ, БТВ, Нова ТВ, Канал 3, България он Еър, както и печатни и ел. медии.Събитието ще популяризира инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP България.

РЕСТОРАНТ МАКСИМ
Maxim Restaurant and garden. Разположен е в полите на Витоша на територията на Дипломатически клуб в комплекс ,,Глория Палас“, основан през далечната 1962 г. „Наш приоритет е да продължим дългогодишните традиции на обекта, традиции обединяващи поколения аристократи на стара София“, разкриват своите амбиции домакините от най-зеления ресторант в София.
Maxim разполага с 2 дк. паркова градина с 250 седящи места в екологично чистия район на Горна Баня, открит басейн със 150 седящи места, от които 50 шезлонга, летен бар с дължина 9 м.и 15 седящи места.
Ресторантската част се помещава в три етажна сграда – на първия етаж е Тенис клуб с Кафе бар и лятна градина с открита детска площадка, на втория етаж – основната ресторантска зала със 180 седящи места и атмосфера, прилягаща на всеки претенциозен и изискан вкус. На третия етаж се разполагат ВИП залите с общо 42 седящи места.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *