Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show

И Катето Евро се включва в мюзикъла „Оркестър без име“

Катерина Евро също се присъединява към звездния екипа на продукцията „Оркестър без име – мюзикълът“. Фурията на българския театър и кино ще почете любимия на поколения българи филм, включвайки се в едноименния мюзикъл, чиято премиера ще бъде на 1 ноември в столичната зала Арена Армеец.

За никого не е тайна, че филмовата класика по Станислав Стратиев е своеобразен дебют за актрисата, като именно ролята на колоритната певица Рени поставя началото на дългата и успешна кариера на Катето Евро. Сега в притегателно-вълнуващия и високотехнологичен спектакъл публиката ще има възможност да види отново един от първите секс символи на родното кино, но този път в съвсем различно амплоа.

Новият образ, в който ще се превъплъти Евро, ще остане в тайна до деня на мюзикъла – това ще бъде специална изненада само за гостите на събитието. Така звездите от оригиналния актьорски състав на култовата комедийна лента стават две – Георги Мамалев и Катето Евро.

„Оркестър без име – мюзикълът“ е на 1-ви ноември 2017 г. в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети за събитието могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 30 до 70 лева.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *