Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Уникален старт на „TABIET” в Хасково

С уникален безплатен концерт на Люси и Андреас стартира в Хасково кулинарно-музикалният фестивал „TABIET”. Хиляди жители на града се веселиха в първата гръцка вечер на феста и останаха очаровани от организацията на събитието.

Шатрите на Tabiet са разположени в центъра на града. Днес е сръбската вечер на фестивала, като на сцената ще излезе Бобан Здравкович. В събота е балканската вечер с хедлайнер Рени, а в неделя на сцената ще излезе славеят на Родопите Николай Славеев.
табиет хасково люси
Фестивалът се организира от „Хайнсбург ООД” и музикална компания „Балкан Мюзик”. „TABIET” се провежда в рамките на четири дни: от четвъртък до неделя, като гостите на събитието имат възможност да усетят истинския балкански дух, изразен чрез музика, танци, спорт и вкусна храна. Осигурява забавления за хора от всички поколения и социални групи, които в непринудена и празнична обстановка ще могат да се включат в множество културно-развлекателни атракциони и спортни надпревари. Фестивалите са комбинация от големи концерти, спортни и кулинарни събития, зони за семейства с лунапарк, детски атракциони, турнири по футбол и множество състезания в комбинация с типичните за фестивала кулинарни изкушения на изложители от цял свят.

„TABIET” предлага целодневно забавление, специална програма за деца, интерактивни игри и надпревари с много награди, надяждания, танцови уъркшопи, в които посетителите ще се докоснат до балканската култура и мащабни концерти на открито.
Фестивалът е еманация на балканската и международна кухня и хубавия начин на живот. С разнообразието от кулинарни стилове и майсторство на участниците се цели да се създаде приятна атмосфера, която да събужда положителни емоции в допълнение с незабравими музикални изпълнения и многобройни забавления. „TABIET” обединява в себе си трите съставки на балканския дух – музиката, танците и вкусната храна. В рамките на четири дни всеки, посетил събитието, ще се докосне до духа на Балканите чрез мини пътешествие в света на балканската музика и кухня. „TABIET” е атрактивно и нестандартно събитие, достъпът е безплатен.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *