Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Най-четени Спорт Футбол

Полицията на крак – ЦСКА и „Левски“ отново се срещат

СДВР предприема мерки за охрана на обществения ред в столицата във връзка с футболната среща между отборите на ПФК „ЦСКА – София” и ПФК „Левски”, съобщиха от пресцентъра на МВР.

От МВР припомнят забранените за носене вещи и предмети: огнестрелно оръжие; пиротехнически изделия; ножове; палки; боксове; бутилки, в това число парфюми; чадъри. Малолетни ще бъдат допускани на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена онлайн или взета от касите на стадиона

Преди, по време и след провеждане на спортната среща, която ще се състои днес, от 18.30 часа, на Национален стадион „Васил Левски”, полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града.
От сборните пунктове на феновете на двата отбора са зададени препоръчителни маршрути, по които ще бъдат съпроводени от полицейски екипи до стадиона. Целта е двете агитки да не се засичат по време на движението.

На изградени контролно-пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач. Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи (огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми, и чадъри). Предприети са стриктни мерки за недопускане на хора, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни събития. Малолетни ще бъдат допускани на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена онлайн или взета от касите на стадиона.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *