Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Фики отново в центъра на нощна София

Изключително популярния и талантлив изпълнител Фики отново се завръща в култов столичен клуб на 9 ти юни,час след полунощ по молба на неговите почитатели,информират от ПРофайл.

От клуба легенда издадоха и тайни от кухнята около подготовката на гостуването на Фики в Biad premium club.
Отново от LimosBG ще изненадат сина на Стораро с огромна лимузина,вечеря и комплиментарни ваучери за масаж от реномираната верига Виктория СПА.
По-малко от два месеца остават до голямата Лятна фиеста със звездите на телевизия “Планета” и музикална компания “Пайнер”. Звездата Фики ще бъде заедно с още 9 негови колеги на 29 юли от 20:30 часа на стадион “Спартак” във Варна.

Участието на Фики в Biad premium club на 9 -ти юни се очаква да прерасне в истинско и незабравимо парти до ранните часове на съботно то утро.
„Всички комплименти и изненади за всеки хитов изпълнител,който гостува в нашия клуб, са един малък жест. Като сме убедени,че по време на партито и звездата ще даде всичко от себе си, за да може всеки един гост да остане доволен и впечатлен“,сподели пред медиите новия собственик на Biad premium club Димитър Иванов.

Международният директор комуникации Атанас Лазаров пък допълни:
„Посрещаме гост изпълнителите в Biad premium club по западен образец. Това всеки човек го оценява като жест, не само звездите.
От ВИП апартамента на хотел Александър Палас, 12 метровата лъскава лимузина, вкусната вечеря в Samer до букета цветя от бутик „Роза“ и съблазняващите спа процедури от Виктория Кесаровска са само една малка част от приятните и положителни изненади.“

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *