Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

TOP DJ Силвер Иванов и Стефан Попов забиват в MANSFELD PREMIUM NIGHT

Mansfeld Premium night е поредица от бележити събития в нощна София

Полагайки началото си от сърцето на Европа – аристократичния Люксембург, представителите на марката, запазват традицията да избират всеки път различна локация,информират от ПРофайл.

менсфиелд

Домакин на поредното събитие е столичния Culture Beat club, където ще можете да се насладите на люксембургския привкус на меката водка, пренесени в спомени от рицарските времена. За доброто настроение, ще се грижат момичетата на Mansfeld, които ще Ви разхлаждат в юнската вечер с ледени шотове. Ще има много изненади и подаръци.

Силвер Иванов започва своята професионална кариера през 1998. Пуска музика във всички значими Български клубове. Бил е на една сцена с имена като Swedish house mafia, Roger Sanchez, Mark Knight, Andy Cato, The Shapeshifters, Nina Kraviz, Lee Foss, Victor Calderon, Robbie Rivera, Sandy Rivera и др. Силвър е известен и с неговото предаване по радио Нова – „Addicted To Music“, с което печели наградата за най-добро DJ радио шоу на България за 2010 и 2011. Авторската му музика се издава от лейбъли, като Street King Records, Beatdown Music на Sonny Fodera, Dutchie Music и много други.

Eдин от най-успешните и проспериращи млади DJ-и в страната е името на Стефан Попов .
Бивш резидент на Yalta Club, той е бил на една сцена с имена като Hot Since 82, Maceo Plex, Nina Kraviz, Scuba, Mark Knight Nicole Mоudaber, Chris Liebing, Adam Bеyer и много други световно признати артисти. Стефан Попов е резидент на ‘Contact” Radioshow, излъчвано всеки четвъртък от 18:00 часа по радио Нова.

Заповядайте на 9 юни от 21:00ч, за да се насладим заедно на пречистената и дестилирана до съвършенство водка, на едно от най-добрите нощни събития, в един от най-добрите клубове в столицата, допълват още поканата си от ПРофайл.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *