23.07.2024

Парчето „Витамин„ на Андреа хит на световната музикална сцена

Новото видео на стилната Андреа с ротации в над 50 страни
Новото видео „Витамин„ на изключително популярната зад граница и у нас Андреа днес има премиера в над 50 страни, благодарение на румънските й продуценти от Букурещ,информират от ПРофайл.

Андреа е от най-известните изпълнителки в България. Тя е първата българска звезда с международен хит – „I wanna“ от 2010 г. който достигна над 50 страни по целия свят.
Половинката на шампиона и гордостта на България е с най-много чуждестранни и балкански награди (от Черна Гора, Сърбия, Турция, Кипър и много други).
IMG_5716

Проектът „Витамин“ е вдъхновен от идеята за това колко изкуството е повлияно от любовта. Като цяло изкуството се създава от човешките емоции. Това е и причината „Love is art“ (любовта е изкуство) да е инкорпорирана във видеото. Когато някой преживява силни емоции в себе си, те го движат като гориво. Гората символизира живота на човека, тя е мястото в което той намира утеха и подслон. Човек трябва да намери своя витамин за да продължава напред за да постигне най-доброто от себе си, споделя Андреа.

Новото видео вече се изстреля на международната музикална сцена и това е още един много добър повод да се гордеем за успеха на Андреа, категорични са професионалистите в бранша.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *