Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Сръбската звезда Кеба с безплатен концерт на 11 юни на ДОБРИЧ МЕЗИ

Организаторите на фестивала Добрич Мези се обръщат към всички жители и гости на град Добрич с важна информация, която получиха вчера вечерта.

Поради тежки здравословни проблеми сръбската певица – Весна Змиянац е приета по спешност в болница. Тя трябваше да пее тази вечер пред гостите на фестивала, но поради така стеклите се обстоятелства се налага концертът й да бъде отменен.

Фондация „Румънеца и Енчев”, разбира се ще се погрижат за доброто настроение на публиката като предложат нова и дори по-богата програма като компенсация за почитателите на фестивала и балканската музика.

Тази вечер – 10-ти юни – ви очаква страхотен концерт – комбинация от ралични балкански и фолклорни ритми с участието на примата на българския фолклор – Славка Калчева и нашумелият гръцки изпълнител- Йорданис Агапитос.

Утре вечер – 11-ти юни – обеден концерт (13.00ч.) на неповторимата Валя Балканска, а вечерта за всички любители на сръбската музика за градуса на настроението ще се погрижи сръбската супер звезда Кеба.

Организаторите поднасят своите извинения за настъпилите промени и се надяват добричлии да прекарат още два незабравими дни на фестивала – Добрич Мези.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *