Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Най-четени Общество Последни новини

Шведът: Не помня нищо, бях дрогиран и пиян

Не помня почти нищо. Знам, че бях дрогиран, пиян и отидох бесен в хотела да търся брат си, но не го намерих. Мозъкът ми не функционираше нормално.
Това разказа Ралф Сундберг пред Нова телевизия, който брутално изрита с крак камериерка в Слънчев бряг. Той помислил, че брат му е отвлечен.

Не знам защо съм говорил с камериерката. Предполагам, че тя е била първият човек в хотела, който съм видял. А аз мислех – по някаква странна причина, че хотелският състав има общо с отвличането на брат ми. Не разсъждавах нормално. Бях упоен”.

Видимо разстроен Ралф разказа, че е пил алкохол в самолета и призна, че смесил различни видове алкохол. Твърди, че не било много като количество, но смесил вино и бира.

Арестуваният шведски гражданин обясни, че все още не е гледал скандалния клип, който буквално взриви обществото, но се разкайва, не може да повярва какво е направил. И поиска прошка.

„Мисли ли някой, че нормален човек идва в България от Швеция, за да ритне жена в главата?! Питам Ви! Искам да й кажа, че съжалявам. Не знам какво е станало и искрено съжалявам. Искам да помогна с болничните разходи”, заяви Ралф Сундберг.

„Моето желание е да стои в затвора”, заявява пострадалата Диана.

От прокуратурата вече поискаха най-тежката мярка задържане под стража. И ще пледират пред съда за най-тежкото – до 3 години лишаване от свобода.

„Това е брутален акт. Той при разпитите е декларирал, че в неговата страна не може да консумира алкохол след 23:00 часа, а се е качил в самолета и е пил огромни количества”, заяви прокурор Радост Бошнакова.

Защитата ще обжалва и ще поиска именно по-леко наказание, предвид чистото съдебно минало на шведския гражданин. А именно глоба – до 5000 лева. Готови са да предложат и парично обезщетение на пострадалата камериерка.

„Той изяви желание да се срещне с нея и да й се извини”, заяви Петя Чернаева – служебно назначен адвокат.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *