Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Най-четени Общество Последни новини

Нов побой над ученик пред столично училище

Осмокласник е нападнат с нож и бит пред столичното 23 СОУ „Жюлио Кюри“. Това е поредният инцидент с ученик на това учебно заведение.
15-годишното момче се казва Калоян Димитров и е било облечено с фланелка на ЦСКА.

То е било нападнато от двама непознати с нож, които слезли от лек автомобил. Ученикът е със срязана скула и хематоми по главата от ударите на нападателите.

След побоя, те са избягали и се издирват, съобщиха от МВР.

Ученикът е прегледан от медицинската сестра в училището, която му е оказала първа помощ. Тя е подала и сигнал в СДВР в 13.40 ч. След това осмокласникът е откаран в „Пирогов“.

Полицията изяснява случая, който е пореден с възпитаник на 23-то СОУ „Жюлио Кюри“.

В края на юни м.г. две момчета от училището се скараха заради вниманието на 16-годишната им съученичка Силвия. При скандала, 16-годишният Кристиян Стефанов извади нож и намушка в крака връстника си Димитър.

В средата на януари 2015 г. пък деветокласник бе жестоко пребит от трима маскирани пред 23 СОУ. Нападателите слезли от такси и ударили ученика с палка в гръб по главата. Пострадалото 16-годишно момче бе откарано в „Пирогов“ с тежка мозъчно-черепна травма. По-късно нападателите бяха установени, но тъй като са малолетни, не бяха задържани.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *