Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Общество

София е домакин на форума „Силни региони за силна икономика“

Столичани стават част от събитието с голям концерт на Поли Паскова в Южния парк утре

Столична община ще бъде домакин на Националния бизнес форум „Силни региони за силна икономика“, който стартира утре от 9 ч. в хотел Маринела. Кметът Йорданка Фандъкова ще открие форума, в който ще се включат икономически експерти от държавната администрация, евродепутати, специалисти по еврофондовете и други.

Форумът, под егидата на списание Бизнес Клуб, обедини 20 големи общини, в които бе проведен от април до сега. Бяха обсъдени с представители на бизнеса и на общинската администрация новите форми на финансиране, данъчните облекчения, тенденциите в маркетинга и рекламата, човешките ресурси.

Мащабното събитие е изградено от 2 модула – в първия се провеждат срещи на авторите и експертите на списание „Бизнес Клуб“ с представители на местния бизнес, съвместно с общините. Представители на финансови и държавни институции представят на управителите на фирмите: форми за евро и други финансирания, експертни решения в областта на маркетинга, рекламата, продажбите, човешки ресурси, счетоводство, търговското право, мотивация, мениджмънт, иновации, внедряване на ERP системи, международни пазари и др.

Вторият модул е концерт за гражданите на града – от 19 ч. на Голямата поляна в Южния парк. Със специалното участие на Димитър Туджаров (Шкумбата) водещ на шоуто, фолклорната звезда Поли Паскова и Ансамбъл Чинари.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *