Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Джена се завръща на сцената в супер форма и блясък

С 12 метрова лъскава лимузина,цветя и спа процедури посрещат звездата

Джена се завърна на музикалната сцена и веднага графикът й бе изпълнен с многобройни срещи с нейните почитатели, информират от ПРофайл.
Музикалният подарък на звездата на телевизия “Планета” по случай рестартирането на нейните клубни участия след краткото майчинство е песента “Коя”, успяла бързо да се очертае като един от сигурните хитове на лято 2017-та.

Ефектният видео клип веднага привлече вниманието на меломаните и за три седмици генерира над 3 200 000 преглеждания в официалния канал Planeta Official. Певицата е в страхотна форма, изпълнена с позитивна енергия, сияе от щастие и за никой не е тайна, че в основата са двама мъже – нейният съпруг Атанас Стоев и техният малък син Атанас III.

Джена винаги е била много активна в социалната мрежа, защото обича да е близо до своите фенове. И в този специален момент, тя отново не пропусна да сподели своите емоции:

„Когато около нас е пълно с какво ли не, се успокоявам, че моят принц е в живота ми и всеки ден благодаря на Бог, че ви имам с бебо. Обичайте се, приятели и се дръжте здраво един за друг. Само дървото с дълбоки корени не може да бъде изтръгнато. Смело дерзайте напред“, сподели Джена в своята страница във Facebook.

На 23 юни почитателите на изпълнителката ще я очакват в клуб Биад. А както по традиция и Джена ще дойде с лъскава лимузина, както и ще бъде изненадана с комплимнти от собственика на клуба Димитър Иванов , Виктория СПА и огромен букет от “Роза“.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *