Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Кортни Кокс: Вече приличам на себе си

Кортни Кокс никога не е криела, че разчита на филъри, за да поддържа кожата си млада и свежа. Тя обаче сложи край на всички интервенции.
“Премахнах всички филъри, които съм си слагала през годините. Сега съм точно толкова натурална, колкото мога да бъда след такава процедура”, споделя 53-годишната актриса.

“Сега се чувствам по-добре, защото изглеждам като себе си. Като човека, който бях преди и който харесвах повече от онова мое Аз с пластичните корекции”, казва Кортни, цитирана от Miss Bloom.

Тя споделя, че изключително много се страхувала от старостта, но осъзнала грешката, която допуснала. Кортни разкри, че коментар на неин приятел е изиграл важна роля за тази промяна в мисленето. “Уау! Стига толкова!”, били думите, които накарали Кокс да се осъзнае.

Днес тя обяснява, че инжекциите са накарали лицето й да изглежда абсурдно, а не младолико. “Изглеждах фалшива. Имам тънка кожа на лицето и филърите не се оказаха “мой приятел”, разказва още тя.

Тя вече е готова да приеме, че остарява:

“Знам, че сега лицето ми ще се промени, че всичко ще увисне. Но пък преди, в отчаяните си опити да не позволя това да се случи, бях станала изкуствена, не приличах на себе си.”

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *