Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

ЗАКОН И РЕД Изборът на редактора Най-четени

Условни присъди получиха четирима изнасилвачи

Условни присъди получиха от Хасковския районен съд четирима изнасилвачи на ученичка.
Момичето е било изнасилено в спортната площадка на ПМГ “Боян Петканчин”.

През лятото на миналата година, когато е извършено престъплението, непълнолетният тогава Али и потърпевшата девойка, тогава още ученичка, били гаджета. Възлюбеният я заподозрял в забежки, но въпреки това връзката между тях продължила. Той решил да я сподели със свои приятели. Изнасилванията били извършени на два пъти в различни дни в двора на Природо-математическата гимназия в Хасково, информира haskovo.net.

Али Али е осъден на лишаване от свобода за година и 7 месеца с 2 г. изпитателен срок. Бирджан Хасан получи 1 г. с 2 г. изпитателен срок. Танер Феим бе осъден на 2 г. и 4 месеца с 4 г. изпитателен срок, а Христо Христов получи 8 месеца, като и при него затвора се отлага с 2 г. изпитателен срок.

Момчетата се признаха за виновни в повдигнатите им обвинения за изнасилване и блудство и така делото продължи по съкратеното производство и при закрити врати. Четиримата са заплашвали, били и снимали момичето, което тази година е абитуриентка от хасковската ФСГ “Атанас Буров”.

“Нямам думи”, промълви след прочитането на присъдите майката на изнасиленото момиче. Жертвата също сподели за Haskovo.info, че е разочарована от малките присъди на четиримата.

Присъдата може да бъде обжалвана в 15-дневен срок пред Хасковския окръжен съд.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *