Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Най-четени Общество

Биячът от ”Шейново” си обръснал главата, за да не го познаят

Владимир Стоянов, който преби гинеколожката д-р Гагова в АГ „Шейново“, си е обръснал главата в опит да се укрие от полицията и да не бъде разпознат.
Това заяви в интервю за БНР началникът на Първо районно полицейско управление в София комисар Георги Хаджиев.

На 1 юли 37-годишният Стоянов нападна и преби жестоко д-р Албена Гагова, след като тя отказала да му даде плацентата на новороденото му бебе. След това мъжът избяга и се укри, но часове по-късно бе задържан и оттогава е в ареста.

„Колеги от Трето РПУ задържаха мъжа с абсолютно променен външен вид. Според свидетелските показания по време на извършване на престъплението той е бил с коса, а когато го задържат, той е с избръсната глава. Отказва всякакво съдействие по разследването и по всякакъв начин се опитва да пречи на разследващите“, обясни комисар Хаджиев.

По думите му, Владимир Стоянов е с няколко присъди, а в момента срещу него се водят две досъдебни производства.

„През 2000 г. има присъда от съда в Петрич за незаконно преминаване на държавната граница. През 2002 г. Софийският районен съд го осъжда за извършен през 1997 г. грабеж. Тогава у него са намерени и наркотици. Към настоящия момент срещу него има две разследвания за грабежи, извършени в столицата“, допълни шефът на Първо РПУ.

След побоя състуденти и познати на Владимир Стоянов разказаха в социалните мрежи за странните му увлечения. 37-годишният мъж бил вманиачен по вечния живот. В личния си блог в Гугъл той разказва за свои експерименти, при които замразявал живи котки и кучета, за да ги съживи след това и така да открие начин за вечен живот и връщане от отвъдното.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *