Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Food Nutrition Изборът на редактора Красота & Здраве Най-четени

Смути с пъпеш и мента

Необходими съставки:

пъпеш- 1 чаена чаша
банан- 1 брой
ябълка- 1 брой
мента- 10 листа

Начин на приготвяне:

Пъпешът е един от най-подходящите продукти за смути – сладък е и смути приготвени с него нямат нужда от допълнително подслаждане. Същевременно има плътна текстура и прави смути плътно. Освен това пъпешът съдържа голямо количество вода, подходящ е за замразяване и след като смели става много пухкав. Рецептата за смути с пъпеш и мента е изключително свежа рецепта, подходяща за летните летните месеци, когато и пъпешите са в изобилие. Смути с пъпеш и мента може да бъде чудесен старт на деня, както и вкусно допълнение на списъка с рецепти за смути.

Първата стъпка от рецептата за смути с пъпеш и мента е подготовката на пъпеша и е стъпка по желание. Обелете пъпеша и го приберете във фризера за няколко часа, за да се замрази. Може и да пропуснете тази стъпка, но смути винаги става по-вкусно, когато има леко ледена текстура.
Изцеждате сока на ябълката със сокоизтисквачка. С чопър, блендер или кухненски робот смелете замразения пъпеш заедно с банана, сока от ябълка и ментата до получаване на хомогенна смес.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *