Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Най-четени Общество

Гъбари видели изчезналия Кристиян край Триград

За първи път от началото на издирването на 16-годишния Кристиян, който блъсна туристи в Триград, хора сигнализираха, че момчето било забелязано в района.
Две жени съобщили на кмета на родопското село Цветан Славков, че забелязали момче с бяла тениска, което избягало, когато почнали да го викат. Жените били за гъби в местността „Ажиларска река“, съобщи Дарик радио.

Доброволци, заедно с гранични полицаи и следово куче, веднага са започнали претърсване на посочения от жените район, но така и не бе открита следа от Кристиян. Търсенето е продължило до късно снощи.

В селото хората вече започват да губят надежда, че момчето ще бъде открито и единственото, за което се молят, е то да бъде живо и здраво. Местните разказват, че семейството на Кристиян е отчаяно, а косите на бащата са побелели от стреса.

Днес е 11-ият ден от издирването на ученика, който малко след полунощ на 8 юли блъсна туристи в Триград и избяга.

Преди дни майката на Кристиян Младенов коментира, че той е в шок и затова се крие.

Неговата класна и директорът на столичното училище, в което учи, заявиха, че той е много интелигентно момче с добър успех и никога не е създавало проблеми. Те изтъкнаха, че на всяко дете може да се случи да направи грешка.

По закон 16-годишният тийнейджър може да бъде осъден на до 3 години затвор, но най-вероятно заради възрастта си и чистото си досие ще бъде осъден условно или на пробация, коментират юристи.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *