Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Най-четени Общество Последни новини

Психично болен преби момиче и жена в Несебър

13-годишно момиче и 69-годишна жена са нападнати и бити от непознат мъж в Несебър. По-късно извършителят е задържан и е установено, че е психично болен.
Около 18.30 ч. в сряда 13-годишната Йоана Василева от София се разхождала заедно с приятелка в центъра на морския град.

Неочаквано от близките храсти изскочил непознат мъж, който започнал да удря и рита Йоана без да обяснява защо. Ученичката е категорична, че не познава мъжа и с приятелката ѝ не са предизвикали агресията му с нищо. „Той ме е изритал явно в лицето и съм се въргаляла като кукла по земята”, разказва пострадалата, която не помни части от случката.

Няколко часа по-късно – около 23.30 ч. – същият мъж отново безпричинно нападнал и пребил в района на спирката пред хотел „Оазис“ 69-годишна жена от Сливен.

Нападателят е задържан. Той е 33-годишният Божидар Колев от Несебър. Мъжът е регистриран в Центъра за психично здраве, като последно е бил на лечение през пролетта тази година.

Несебърлията е задържан за срок от 24 часа, като с прокурорска преписка отново е приведен в специализираното болнично заведение, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Работата по случая продължава от служители на Районно управление в Несебър под прякото наблюдение и ръководство на Районната прокуратура.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *