Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Здраве Изборът на редактора Най-четени

В Пирогов ще се провеждат профилактични прегледи за посттравматични усложнения след травми

Тенденция към увеличение на случаите на посттравматични усложнения след травма наблюдават ортопедите травматолози от УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“, съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение. През целия месец август проф. Асен Балтов, проф. Диян Енчев и доц. Михаил Рашков и техните екипи от университетската болница ще провеждат профилактични прегледи.

По време на Кампанията „Второ мнение за посттравматични усложнения след травма” за прегледите и консултациите към специалистите могат да се обръщат хора, чиито проблеми не отшумяват, въпреки проведено оперативно или неоперативно лечение. За целта е необходимо да се запишат предварително на тел. 02/9154 457, всеки делничен ден от 9.00 до 12.00 часа.

Кампанията „Второ мнение за посттравматични усложнения след травма” стартира днес и продължава до края на месеца. Прегледите и консултациите ще се провеждат всеки вторник, сряда и четвъртък между 10.00 и 15.00 часа в Рапортната зала на травматологичния комплекс, която се намира на втория етаж на централната сграда на университетската болница „Пирогов” (над Спешното отделение). Пациентите трябва да носят талон за травматолог, издаден от личния лекар или талон за рентгенови и лабораторни изследвания, които ще се назначат, ако е необходимо.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *