Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Най-четени Политика

Бойко Борисов е на официално посещение в Република Македония

Министър-председателят Бойко Борисов е на официално посещение в Република Македония, съобщиха от правителствената информационна служба.

По повод отбелязването на 114-тата годишнина от избухването на Илинденско-Преображенското въстание, днес министър-председателите Бойко Борисов и Зоран Заев ще участват в церемония по полагане на венци пред гроба на Гоце Делчев в църквата „Св. Спас”

При посещението си в Република Македония премиерът Борисов е придружаван от заместник министър-председателите Екатерина Захариева и Красимир Каракачанов, както и министрите Ивайло Московски и Теменужка Петкова.

В официалната българска делегация са също посланикът ни в Скопие Иван Петков, депутатът в Европейския парламент Андрей Ковачев, председателят на Комисията по външна политика в Народното събрание Джема Грозданова, председателят на парламентарната група за приятелство България – Република Македония Борис Вангелов, народният представител Станислав Станилов, началникът на политическия кабинет на Президента на Република България Иво Христов и началникът на политическия кабинет на министър-председателя Румяна Бъчварова.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *