Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора Най-четени

Заведоха най-красивите мъже на Ливан на вечеря в центъра на София

Обаянието на Ориента ги очакваше в реномирания ресторант Самер, на метри преди началото на Южния парк. Собственикът Самер Осман посрещна своите скъпи гости от Ливан с традиционни рецепти от Босфора, вкусно барбекю и куп ориенталски ястия.

Претендентите на титлата пристигнаха с три 12 метрови лимузини LimosBG начело с красивата и крехка Енджи Касабие на прага на Южния парк. Топ моделите имаха романтична вечеря с голяма група приятели от Ливан, Сирия,Турция. В делегацията от Ливан бяха още собственкът на Бейрут фешън уик Нидал Бшарауи.
IMG_6492

Ливанските модели похапнаха зеленчуци и месо на грил, с дървени въглища. Традиционните ястия пък бяха приготвени на автентична дървена пещ, приготвени в глинен съд.

Домакините от Самер отрупаха празничната трапеза още и с имам баялдъ,кебап кашкавал – кълцано телешко и агнешко меса, с плънка от кашкавал. Угощението, което Samer предлага , често не оставя място за десерт, но винаги можеш да се насладиш на оригиналния турски чай наргиле.

Тук много често можете да засечете шампиона на България Кубрат Пулев и половинката му Андреа, популярния специалист по събития Атанас Лазаров, Славчо Тошев, собственикът на Биад премиум Димитър Иванов, Александър Стефанов,Александър Гогов от LimosBG,Ники Михайлов и Кирил Десподов.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *