Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Art&Show Изборът на редактора

Легендите от Сигнал на поход срещу чалгата

Мотоклуб Велика България повежда легионите на морето

Истинска война между чалгата и рока ще настане в разгара на летния сезон, когато легендите от Сигнал, предвождани от легионите на мотоклуб Велика България, тръгват на турнe из родното Черноморие.СИГНАЛ МОРСКО ТУРНЕ (1)

Не е тайна, че бомбата между двата жанра цъка от години. Особено в морския регион, където всички кръчми канят чалга звезди и всяко заведение организира свои „рекламни кампании”. Лепенето на плакати и афиши на неразрешени места – стълбове, кофи за боклук, дървета, ел. табла, е практика за най-лекия жанр.

Екипът на „Сигнал“ също стана жертва на агресивната реклама на попфолка – един рекламен постер на групата оцеля само 43 минути след залепването му на регламентирано място. Върху него бяха залепени за кратко два афиша за реклама на чалга певци в заведение от същия град.
Легендарните музиканти започват шествието си от днес. Мощните моторите на рокерите ще съберат погледите на туристите в българските курорти час преди концертите на „Сигнал” в Бяла на 10.08, Приморско – 11.08 и Царево – 14.08.

„Ще спасим красивите черноморски туристически градчета от чалга нашествието и ще подкрепим българския рок!” – потвърдиха рокерите и тръгнаха със специално изработени знамена с логото на група „Сигнал” по градовете.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *