Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

ЗАКОН И РЕД Изборът на редактора Най-четени

Разкритото в Мездра убийство, било поръчано от лесбийка

Предотвратеното в Мездра убийство, за което вчера МВР съобщи, е поръчано от млада лесбийка, искала да елиминира мъжа на любовницата си.

Това съобщи вестник “24 часа”, като се позова на неофициална информация.

Вчера от пресцентъра на МВР обявиха, че е спряно покушение срещу мъж, за което М. А., на 29 години, „склонявал срещу обещана сума пари 27-годишен криминално проявен мъж“.

Оказва се обаче, че поръчителят е жена от ромски произход, която преди няколко месеца се залюбила с женена жена. Тя обаче отказвала да напусне мъжа си, защото той я издържал. Затова М. А. решила да го отстрани.

Тъй като не можела да стреля, тя се обърнала към свой приятел, който неотдавна излязъл от затвора. Той обаче отказал поръчката, въпреки че му обещала 5000 лв.

Полицията разбрала за плановете на лесбийката и пратила полицай под прикритие, който се представил за нов наемник. В момента, в който му давала уговорената сума, тя била задържана.

Жената направила пълни самопризнания, като обяснила, че действала от отчаяние и подчертала, че любовницата й няма никаква представа за мократа поръчка.

Заради чистото ѝ съдебно минало, съдът пусна поръчителката под домашен арест.

Ако бъде призната за виновна, тя може да получи до 6 г. затвор.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *