Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Най-четени Спорт

Константинов обмисля напускане след Евро 2017

Селекционерът на националния отбор на България по волейбол Пламен Константинов още не е решил дали ще остане начело на тима и след Евроволей 2017.

На въпрос взел ли е решение какво ще прави с националния отбор след Eвропейското първенство в Полша (24 август – 3 септември), Константинов отговори:

„Не съм взел решение все още. Ще видим след първенството, зависи от това как играем. Тогава ще взема решение. Принципно имам договор с федерацията до Световното първенство през 2018 година, но това не означава, че ако наистина виждам, че нещата не вървят и че е нужна промяна, трябва задължително да си свърша договора. Това е част от нещата“.

Той допълни, че в момента има по-добър колектив сред играчите в сравнение с предни години.

„Всички са добре физически и здравословно, с изключение на разпределителя Георги Братоев, който има температура. Надявам се бързо да отмине това негово състояние. Смятам, че сега сме много по-голям колектив от преди. Има сплотеност и момчетата искат да направят нещо. И най-важното -има промяна в тях. В мисленето. Вярват повече, има колективизъм. Имам чувството, че има повече вяра, остава това да се покаже на терена. Целта ни е да се представим по-добре от предното Европейско“, коментира още треньорът, цитиран от Фокус.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *