Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Общество Последни новини

Движението по Орлов мост е възстановено

Движението на кръстовището на бул. „Цариградско шосе“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ е възстановено от днес, съобщиха от Столичната община.
Приключи полагането на последния износващ пласт асфалт по пътните платна на бул. „Цариградско шосе“ от страната на езерото Ариана в посока хотел „Плиска“, както и в участъка по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ между Орлов мост и ул. „Гурко“, посочват от общината.

Извършен е цялостен ремонт на пътните платна в двете посоки на бул. „Цариградско шосе“ при Орлов мост с цялостното фрезоване, поставена е стоманена мрежа, с цел допълнително заздравяване на основното асфалтово покритие.

Затварят за ремонт бул. „Цариградско шосе“ в района на Техно Парк София, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

От 00.00 ч. до 24.00 ч. на 27.08.2017 година се забранява влизането на пътни превозни средства по двете пътни ленти от лявата страна на северното пътно платно на бул. „Цариградско шосе“ в участъка от пешеходната пасарелка до изхода от локалното пътно платно на булеварда в посока център.

Движението се извършва в десните две пътни ленти на булеварда в същия участък.

От 00.00 часа на 28.08. 2017 г. до 24.00 часа на 30.08.2017 г се забранява влизането на пътни превозни средства по двете пътни ленти от дясната страна на северното пътно платно на бул. „Цариградско шосе“ в участъка от пешеходната пасарелка до изхода от локалното пътно платно на булеварда в посока център.

Движението ще се извършва в левите две пътни ленти на булеварда в същия участък.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *