Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Изборът на редактора Най-четени Последни новини Спорт Спортове

Флойд Мейуедър победи Конър Макгрегър

Битката за милиард долара, дългоочакваният The Money Fight, боксът срещу ММА, Флойд Мейуедър срещу Конър Макгрегър завърши!
флойд и конър1

Флойд спечели 50-ата победа в 50-ия мач в безупречната си кариера, но не беше толкова категоричен в превъзходството си, колкото очакваха боксовите специалисти. Макгрегър със сигурност е заслужил уважението най-вече на тези, които предричаха безметежна разходка за американеца. В крайна сметка обаче Флойд повишаваше темпото, когато решеше, като не се и затрудняваше да прави комбинации от прави и крошета при почти постоянно ниския гард на ирландеца.

Макгрегър повтаряше на Мейуедър след последния гонг, че е могъл да продължи, но при оставащото почти половината време от 10-ия рунд и при комбинациите на Флойд, реферът определено запази здравето на ММА шампиона и му спести разочарованието да бъде проснат на пода.

Флойд и Конър засвидетелстваха уважение един на друг, за разлика от всички гръмки приказки преди мача, като американецът отчете впечатялващото представяне на съперника си, а ММА звездата отбеляза по-големия опит на 40-годишния си опонент. Той се оплака и в интервюто си след мача, че е могъл да продължи, но все пак призна, че е бил много уморен и е трябвало да го оставят да падне на земята.

РУНД 10
Победа за Флойд Мейуедър с технически нокаут!

РУНД 9
Абсолютна немощ от страна на Макгрегър. Въпрос на време е Мейуедър да спечели. Или поне така изглежда…

РУНД 8
Преди началото на двубоя Макгрегър отказа да ползва специалната „камера за повишаване капацитета на белите дробове“ на институа на UFC в Лас Вегас. Сега сигурно съжалява. Никакъв въздух не остана на боеца.

РУНД 7
12 поредни удара на Мейуедър в областта на лицето на Конър. Той е понесъл сигурно почти толкова в половината от всичките си ММА-срещи до момента. Рунд за Флойд.

РУНД 6
Пет зверски десни прави в лицето на Конър! Кръв по лицето на ММА-звездата. Тежки удари в областта на диафрагмата за него, които затрудниха оптимално дишането му.

РУНД 5
Агресия, от страна на Мейуедър. Двамата сякаш си разменят ролите, в сравнение с поведението им преди началото. Силен рунд за Флойд. Поредица точни десни в негова полза.

РУНД 4
Доминация на Мейуедър. Две тежки размени на удари между двамата – десен на Флойд и ляв прав на Конър. Крошетата на Макгрегър също се разминаха, в противен случай нищо хубаво не очакваше американеца.

РУНД 3
Рунд за Макгрегър. Ирландецът е доста по-сдържан, отколкото в ММА-мачовете си. Мейуедър го дебне за грешна стъпка. Ще я използва веднага, това е ясно.

РУНД 2
Непрекъсната смяна на гарда за Макгрегър. Мейуедър малко по малко показва какво умее. Два десни прави в лицето на Конър, едно дясно кроше също попадна в целта.

РУНД 1
От гледна точка на представянето на двамата и точкуването – по-скоро рунд в полза на Макгрегър. Силно начало за него и два леви прави, които бяха точно в целта.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *