Информационна aгенция "Дартс Нюз" ©

Internet Изборът на редактора Любопитно Най-четени

Жените носят 2/3 от дрехите в гардероба си

Жените обличат едва две трети от дрехите в гардероба си и най-често изборът им се ограничава до пет любими облекла.
Това установи проучване на неправителствената благотоворителна организация „Оксфам“. Дамите фаворитизират подбран минимум от дрехи и никога не изваждат поне една трета от наличното в гардероба.

Изборът на жените се съсредоточава върху пет любими стайлинга, в които влизат обикновено чифт дънки, няколко тениски, блузи или жилетки. Една трета от жените ще предпочетат един и същи черен панталон всяка вечер, когато излизат с компания, а 70% ще се доверят на любимата си рокля отново при специални случаи.

Причината да носят определен набор от дрехи за 75 % от дамите е, че те им стоят добре и са удобни. Останалите 25 % казаха, че просто нямат време да мислят какво обличат, а 10 % от всички избират стайлинга, за който получават най-много комплименти.

Мъжете също изявяват склонност да избират по-удобно облекло. От 1000 представители на силния пол повече от половината признават, че не носят поне 30 % от нещата в гардероба си. От организацията призоваха хората, които преценяват, че имат излишни дрехи с добър външен вид и в запазено състояние, да ги дарят за благотворителност, допълват от БТА.

LEAVE A RESPONSE

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *